Woensdag 19 februari is het zover, 
het vegetarisch feestje!
Doe mee met het Dierner!
Overal horen we dat we minder vlees moeten eten, de negatieve verhalen over de impact van de vleesindustrie vliegen ons om de horen. Ons doel is om juist eens af te stappen van het negatieve rondom vlees eten, en te focussen op het positieve van vegetarisch eten.
Tijdens het Dierner maken vier restaurants in Bussum voor één avond van hun (standaard op de kaart staande) vegetarische gerechten een echt feestje! Hun eigen vegetarische gerechten lichten we tijdens deze avond nog eens extra uit in het speciale Dierner-menu, alle vega gerechten op een rijtje in het aparte menu. Wanneer mensen voor het Dierner-menu kiezen, krijgen ze niet alleen een heerlijk vegetarisch gerecht uit het restaurant waar ze zitten, maar ook een bijzondere aankleding van hun tafel en na afloop een bedank-kaartje van een dier (die ze nu niet eten, maar lekker door de wei laten huppelen door te kiezen voor vega eten!). 
Op woensdag 19 februari zetten de restaurants: 
La Vespa, Trev's Soep, Speghettiamo en 
Proeflokaal Bregje al hun vegetarische 
recepten in het zonnetje.
De restaurants
We maken het vegetarisch eten een echt feestje voor je, we dekken de tafel op met de leukste boerderijdieren. Het liefst zouden we échte dieren meenemen het restaurant in, maar dat is helaas niet mogelijk. Op 19 februari slaan wij de handen ineen met de restaurants La Vespa, Trev’s Soep,  Spaghettiamo en Bregje. Samen met deze restaurants hopen wij ons doel te behalen; de gasten laten zien dat vegetarisch eten ook buiten de deur kan. Want juist buiten de deur wordt nog vaak vlees gegeten, vermoedt ook organisatie Wakker Dier. Horeca-uitgaven zijn de afgelopen jaren drastisch gestegen, terwijl de verkoop van vlees in de supermarkten afneemt.
Locaties
https://www.spaghettiamo.nl
https://www.spaghettiamo.nl
https://www.lavespa.nl
https://www.lavespa.nl
https://www.proeflokaalbregje.nl
https://www.proeflokaalbregje.nl
https://trevssoep.nl
https://trevssoep.nl
Back to Top